Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

22.09.2023

+

20.09.2023

jedná se o tuzemského obchodníka rychlé doručení zboží lze nakoupit na dobírku

18.09.2023

Rychlost dodání, druhý den jsem měla zboží doma.

16.09.2023

Rychlost dodání Ceny Výběr Možnost dodání do Alzaboxu

15.09.2023

Zásilka byla odeslána přesně podle data při nákupu. Balení bylo nadmíru dostatečné, aby nedošlo k rozbití. Zboží odpovídá přesně popisu.

14.09.2023

objednávka i dodání proběhlo rychle, postupně jsem byla informována o stavu objednávky

30.08.2023

Nemohu nic vytknout, naprostá spokojenost.

30.08.2023

Vše ok

30.08.2023

rychlé dodání

27.08.2023

Super

25.08.2023

rychlost

23.08.2023

Vše v pořádku, doporučuji

22.08.2023

rychlé vyřízení, rychlé dodání, zásilka v pořádku

22.08.2023

Obchod měl informoval o stavu mé zásilky. Pro vyzvednutí zboží mi napsali, že je připraveno na zásilkovně. Rychlé a bezchybné jednáni. Spokojenost. Děkuji.

15.08.2023

rychlost

14.08.2023

Přehledná nabídka produktů

nic

14.08.2023

S nákupem jsem velice spokojená, balíček dorazil hned druhý den po objednání, výborná komunikace. Obchod všem doporučuji.

11.08.2023

Bezkonkurenční ceny a bezplatná doprava . Doporučují.

10.08.2023

Rychlé dodání, kvalita, spolehlivost, dobrá cena, naprostá spokojenost.

Doporučuji všem.

03.08.2023

Dobré ceny oproti konkurenci doručení zdarma určitě doporučují .

31.07.2023

Rychlé dodání

31.07.2023

Jsem spokojen, dobré ceny doprava zdarma kvalitní výrobek.

04.07.2023

rychlé uvidíme, zda bude dobře fungovat

rychlé,svižné ....díky

29.06.2023

Rychlost

28.06.2023

Výborně

19.06.2023

Velký výběr zboží za příznivé ceny

Všem doporučuji, velký výběr zboží za příznivé ceny a rychlé dodání. Zboží je kvalitní.

18.06.2023

rychlé dodání

nic

08.06.2023

Vše v pořádku, zboží doručeno.

31.05.2023

Velmi rychlé a bezvadné vyřízení mojí objednávky

30.05.2023

Doporučuji

27.05.2023

Objednala jsem si v tomto obchodě poprvé a jsem velice spokojena s vyřízením mě objednavky.

24.05.2023

zatím nevím až zítra vyzdednu

12.05.2023

obrovský výběr dobré ceny rychlé doručení

žádné

všem vřele dporučuji tento obcho

04.05.2023

Obchod rychle reaguje a záleží mu na zákazníkovi,aby byl spokojen!

Obchod po malém nedopatření kdy přišla nekompletní objednávka,okamžitě ragoval a vše dal do pořadku ke spokojenosti zákazníka! Vše na svoje náklady nahradil a dal do pořádku i když to byla malá objednávka a mohli se na to ,,vyprdnout” a neřešit, obchod mě mile překvapil jak se k dané věci postavil a vše vyřešil k spokojenosti zákazníka!!Takže rozhodně doporučuji,protože tohle jednání už se vůbec nenosí a nevidí !Moc děkuji!!

24.04.2023

rychlost, komunikace

15.04.2023

100 procentní spokojenost!

02.04.2023

Velice dobrá komunikace. Rychlé doručení zboží.

30.03.2023

Rychlé odeslání.

Obchod super. Ale Česká pošta není schopná mi balíček doručit!!! Místo do Třebové to poslali na depo do H.Brodu!!!! Neskutečnej bordel tam mají. Příště vyberu jiného doručovatele.

29.03.2023

ceny sortiment baterie i pro starší mobily

27.03.2023

O.K.

27.03.2023

dobrá komunikace

04.03.2023

Solidní jednání... dobrá cena... klávesnice mobilu je letitá, tlačítka se odlepují, je nutné vlastnoručně dolepit...

27.02.2023

rychlé doručení volají aby potvrdili objednávku pečlivě zabalené cena poštovného

Doporučuji všem.

24.02.2023

Dobré ceny Široký sortiment Výhodné doručení přes Zásilkovnu

24.02.2023

+ spokojenost zákazníka - neznám

15.02.2023

rychlost dodání

10.02.2023

Vše OK.

03.02.2023

rychlost dodání, komunikace

nic

30.01.2023

Pestrá nabídka zboží Dobré ceny Rychlá komunikace Rychlé vyřízení objednávky a dodání

Nabídka obchodu je pestrá a za dobré ceny. Zakoupené zboží odpovídá cenou i kvalitou. Rychlé vyřízení objednávky a následně spolehlivé dodání.

28.01.2023

Mohu nakupovat kdykoli během dne i noci. Nemohu si zboží prohlédnout.

14.01.2023

Máte zboží, které jsem nikde jinde nemohla sehnat. Mám radost. Dodání bylo rychlé a v pořádku. Děkuju moc.

10.01.2023

Vse OK

26.12.2022

Měli skladem zboží, které jinde nebylo dostupné Platba i doručení, všechno proběhlo v pořádku Parádní komunikace ze strany obchodu

Zastaralejší typ stránek mi vůbec nevadil, důležitější je, že měli skladem, co jsem potřeboval, za rozumnou cenu. Zboží bylo odesláno relativně rychle na to, že je období svátků. Spokojenost sama!

12.12.2022

Rychlost dodání

Rychlost dodání

01.12.2022

Rychlé dodání zboží a dobrá cena. Objednaný displej (včetně dotykového skla) pasuje a funguje.

30.11.2022

Bezproblémové!

21.11.2022

rychla dodavka

Doporučuji spokojenost

20.11.2022

Obchod si nedá tú práci aby sundal nálepku dodavatele odkud odebírá zboží takže pro příští objednávku už nemusíte utrácet zbytečně moc peněz a věc která se u dodavatele dá koupit za 75,- už nebudete muset platit 300,- což je za mě výhoda :-D

Nemožnost si vyzvednout objednávku osobně.

14.11.2022

cena

09.11.2022

Dostupnost náhradních dílů Dobré ceny Rychlost dodání zboží

Menší sortiment náhradních dílů

07.11.2022

rychlost dodaní dobra komunikace přehlednost

nic

05.11.2022

Rychlé vyřízení objednávky,zboží skladem.

04.11.2022

Prehlednost a aktualizace objednavky, dobre ceny, rychlost, vse pasuje.

03.11.2022

nakoupil jsem za velmi výhodnou cenu široká nabídka nemají osobní odběr nebo jsem ho nenašel

02.11.2022

super ceny,super akce dobra nabidka zbozi rychle vyrizeni objednavky rychle odeslani objednavky akce zdarma do balikovny skvela komunikace

nic

nakoupim znovu jsem velmi spokojen

01.11.2022

Vstricnost a rychlost uplne uzasna, dekuji

22.10.2022

Velký výběr zboží Přehledný obchod Rychlá odezva Zboží precizně zabaleno

Dobrá komunikace, s obchodem jsem spokojen.

09.10.2022

Komunikace Rychlost dodání

29.09.2022

Rýchle dodanie a aj cena je rozumna

20.09.2022

Jsem spokojen.

01.03.2022

Cena super

26.02.2022

rychlé dodání

22.02.2022

Rychlost!

08.02.2022

Rychlost

18.01.2022

Dobrá cena, rychlé odeslání, komunikace

17.01.2022

Vše proběhlo v pořádku

10.01.2022

krátce po nákupu zatím vše v pořádku

07.01.2022

rychlost.

nevím

03.01.2022

Rychlé dodání

22.12.2020

Rychlé, bezproblémové jednání Ochotný personál

19.11.2020

rychle vyřízeno, rychle dodáno, za mě super

01.11.2020

vše pro běhlo rychle a bez problémů

28.10.2020

Rychlost vyřízení objednávky Ceny

22.10.2020

rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky

A my děkujeme vám za absolutně super recenzi :-) Moc jste nás potěšil! Mějte se moc hezky, Honza z Mobilyskalka.cz

18.10.2020

Vše proběhlo rychle, korektně a bez problémů

Ohromná rychlost - to je to oč nám běží! :-) Tedy ještě o kvalitu a super cenu :-) Moc vám děkujeme za pochvalu a doporučení. Udělala jste nám radost :-) Honza z MobilySkalka.cz

14.10.2020

Rychle vyřízení, ochota.

Moc vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jsme vám mohli vyjít vstříc a vše vyřešit k vaší spokojenosti :-) Děkujeme vám a mějte se moc hezky. MobilySkalka.cz

22.09.2020

Možnost osobního odběru

Jediné, co je.. Je název, mobilyskalka a jsou jinde :)

Tolik pochval na naši adresu. To je prostě krása. A my vám za to moc děkujeme. Je krásné, když si někdo najde čas, aby potěšil druhé. Děkujeme vám a přejeme pohodovou neděli.

11.09.2020

Celkově chválím jak obchod tak zakoupený produkt.

Naprosto spokojení zákazníci, to je naše největší radost. Děkujeme, že jste nám takovou krásnou pochvalu napsal. Hned máme potom větší chuť do práce. Mějte se prima, Honza z MobilySkalka.cz

01.09.2020

široký sortiment zboží

.. my fungujeme ve dne v noci :-) Děkujeme za prima pochvalu.

26.08.2020

nejlepší ceny a široký sortiment

Moc děkujeme za doporučení! A neusínáme na vavřínech, jedeme dál a ještě lépe :-))

17.08.2020

Super

Moc vám děkujeme za krásnou recenzi a 100% doporučení. Mějte se krásně, Honza z MobilySkalka.cz

10.08.2020

rychlost, spolehlivost

Snažíme se, co nám síly stačí. Naprostá většina balíčků objednaných v pracovní den, je už druhý pracovní den u svého šťastného majitele (nebo majitelky) :-) Děkujeme za krásnou pochvalu a uzijte si dnešní den.

06.08.2020

Velmi rychlé vyřízení objednávky

Nic

Velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání na vydejnu.

My jsme rychlíci :-) Pracujeme na tom, aby naprostá většina balíčků byla už druhý den u svého majitele (nebo majitelky) :-)) Děkujeme vám za krásnou pochvalu a ať vám zboží od nás dělá dlouho radost :-)

15.07.2020

velmi dobrá komunikace a rychlé doručení

Snažili jsme se :-) Děkujeme vám a užijte si dnešní den. Honza z MobilySkalka.cz

12.07.2020

Výborná komunikace s obchodem. Rychlé dodání zboží.

Žádná.

Děkujeme za krásnou pochvalu rychlosti zaslání a nízkých cen :-) Jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo. Mějte se krásně a užijte si dnešní den.

04.03.2020

Solidní jednání

Máme radost, že jste byla s námi spokojená, a ještě větší máme radost, že jste si to nenechala pro sebe a napsala nám tuto krásnou recenzi. Děkujeme vám.

01.03.2020

Velmi rychlá reakce.

Rádo se stalo :-) Děkujeme vám za krásnou recenzi.

29.02.2020

Rychlost a ochota

Snažíme se, aby balíčky byly už druhý pracovní den po objednání u svého majitele doma :-) Děkujeme za vaši pochvalu a přejeme vám pohodový den.

17.01.2020

nabídka sortimentu, cena, rychlost dodání, zásilkovna

Děkujeme vám za krásné doporučení. A přejeme příjemný den.

24.12.2019

Velká spokojenost . Doporučuji . Bendys

Děkujeme za krásnou pochvalu. Udělal jste nám radost.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Zákaznický servis